Rakennus­työvoiman vuokraus

Välitämme ammattitaitoista ja motivoitunutta rakennustyövoimaa rakennus- ja remonttiprojekteihin

Autamme sinua kotisi remontoimisessa tai uudisrakennuksellasi. Tulemme laittamaan pihalaatoitukset kuntoon ja lattiatasoituksiin.

Jos olet isomman rakennusprojektin kimpussa, saat meiltä tarvittavan määrän työmiehiä, oli rakennustyömaa minkä kokoinen tahansa.

Miehistömme kattaa lähes koko rakennusalan, välitämme kirvesmiehiä erilaisiin puutöihin kuten vesikatoille, ovien rakennukseen, muottitöihin ja sisävalmistustöihin.

Rakennustyömiehemme tekevät kaikkea mitä rakennuksilla ikinä tarvitaan, pihalaatoituksista piikkauksiin.

Rakennusapumiehemme tulevat siivoamaan ja kantamaan rakennusmateriaalit. Lisäksi he osallistuvat erilaisiin logistiikkatöihin ja kiintiökalusteiden kantamiseen kuten muuttotöihin.

EspooKK palvelut Oy on mukana Tilaajavastuu.fi -palvelussa ja pidämme erityisen tärkeänä kaikkien yhteis­kunnallisten velvoit­teiden asian­mukaista hoita­mista. Meille on selvää myös se, että kaikilla työnteki­jöillämme on Valtti-kortit ja muut asiaan kuuluvat varus­teet ja -välineet työmaal­lesi tullessaan. Jokai­sella työmaalla työsken­telee käytän­nössä täysi­aikainen työn­johtajamme.

Noudatamme tilaajavastuulakia!

Jos olet vailla ammattitaitoisia rakennusmiehiä, ota yhteyttä!

EspooKK palvelut Oy välittää ammattitaitoista rakennustyövoimaa Uudenmaan alueella. Rakennustyövoiman lisäksi tarjoamme siivouspalveluita yksityisasuntoihin, työmaille, toimistoihin ja asunto-osakeyhtiöille.

Katso lisää :

http://espoonyrityssiivous.fi/

tilaajavastuu

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga